Biczó Zoltán emlékére

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy 2017. február 10-én Biczó Zoltán Gyula villamosmérnök szakoktató kollégánk hosszú betegség után 58 éves korában feladta az életéért folytatott küzdelmes harcot és végleg eltávozott közülünk.

Kollégánk a Kandó Kálmán Villamosipari Műszaki Főiskolán villamos üzemmérnökként végzett 1981-ben. A diploma megszerzését követően a Magyar Államvasutak Zrt.-nél dolgozott, majd 2010 szeptemberétől lett a DSZC Beregszászi Pál Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának pedagógusa.

Személye a kollégák és diákok körében is nagyon népszerű volt; munkáját a szakma iránti elhivatottság, lelkesedés, emberség jellemezte. Oszlopos tagja volt a villamosipari munkaközösségnek; tudásával, előadásmódjával igyekezett felkelteni a tanulók szakma iránti érdeklődését. Távozása hatalmas űrt hagyott maga után….

„Küzdöttél, de már nem lehet.
A csend ölel át és a szeretet.
Csak az hal meg, akit elfelejtenek.
Örökké él, akit nagyon szerettek.”

 BiczoZoltan

Egyéb dokumentumok

Érettségi vizsgák eredményei 2010-2016. Megtekintés.
Az iskola létszámadatai 2017 februárjában. Megtekintés.
Kompetenciamérési eredmények 2008. Megtekintés.
Kompetenciamérési eredmények 2009. Megtekintés.
Kompetenciamérési eredmények 2010. Megtekintés.
Kompetenciamérési eredmények 2011. Megtekintés.
Kompetenciamérési eredmények 2012. Megtekintés.
Kompetenciamérési eredmények 2013. Megtekintés.
Kompetenciamérési eredmények 2014. Megtekintés.
Kompetenciamérési eredmények 2015. Megtekintés.
Pedagógiai-Szakmai ellenőrzés a 2016-17-es tanévben. Megtekintés.
A tanulók eredményességével kapcsolatos adatok. Megtekintés.
A 2016-17-es tanévre engedélyezett osztályaink száma: 8.

Versenyfelhívás

A Debreceni Szakképzési Centrum Beregszászi Pál Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája internetes egyéni versenyt indít elektrotechnikából.

Fődíj: egy tablet!

A versenyre jelentkezhetnek: az általános iskolák 8. osztályos tanulói.

nyiltnapverseny

A verseny lebonyolítása: A verseny kétfordulós. Az első forduló egy egyéni online tesztből áll. A beküldött teszteket kiértékeljük, és az első 12 helyes válaszadót kiértesítés után várjuk a döntőbe – ezért kérjük valós e-mail címet adj meg! Egyenlő pontszám esetén az ér el jobb helyezést, akinek az egyéni online tesztje hamarabb beérkezik hozzánk. A második, döntő fordulóban gyakorlati feladatokat kell megoldani.
A döntőbe bekerülőket e-mailben értesítjük.

Az 1. forduló időpontja: Az egyéni online teszt 2016. december 7. 14.00 órától 2016. december 11. 23.59 óráig elérhető itt, az iskola honlapján, illetve Facebook oldalán (www.facebook.com/beregszasziszaki).

Első forduló tesztje: LINK

A döntő 2016. december 15-én kerül megrendezésre iskolánkban, a DSZC Beregszászi Pál Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában, Debrecenben a Jerikó utca 17-21. szám alatt.

Mindenkinek eredményes versenyzést kívánnak: a verseny szervezői.